Samenwerking Afrika Museum, LaVie Catering en Arts & Dennissen Catering

Samenwerking Afrika Museum, LaVie Catering en Arts & Dennissen Catering van LaVie Catering

Door: LaVie Catering  02-11-2011
Trefwoorden: Catering, Nijmegen, Evenement

    

Met ingang van 1 november neemt LaVie Catering in samenwerkingmet Arts & Dennissen Catering de horeca activiteiten en de events in hetAfrika Museum in Berg en Dal over. LaVie Catering neemt de events voorhaar rekening en Arts & Dennissen Catering het dagrestaurant op hetmuseumterrein.

 

Het Afrika Museumheeft naast het restaurant diverse andere zalen die geschikt zijn voorbijeenkomsten. Binnen en buiten het museum zijn ertal van mogelijkheden. Het museum beschikt over een Auditorium en diverse vergaderruimtes die gebruiktworden voor congressen, recepties en zakelijke bijeenkomsten, maar ook voorfeesten die passen bij een locatie met deze uitstraling. Er zal altijdworden gekeken naar de aard van de gelegenheid en de exposities die er op datmoment gaande zijn.

 Jos Dennissen van ADCgroep over het nieuws:‘Het Afrika Museum heeft zoveel potentie dat wij er heel veel van verwachten.Na mijn eerste bezoek was ik onder de indruk. Het is een magnifieke locatie,die zich bij uitstek leent voor het organiseren van bijzondere gelegenheden opeen hoog niveau. We zijn er trots op dat wij een rol van betekenis kunnen gaanspelen’.

Met jaarlijksmeer dan 70.000 museumbezoekers biedt ook het restaurant mooie kansen. ‘Voor demenukaart kiezen we voor gerechten die passen bij het Afrikaanse thema’, aldus Jos Dennissen. ‘We verheugen ons op een goedesamenwerking.’

Trefwoorden: Catering, Evenement, Nijmegen, Partycatering