Luxe PartyCatering

Door: LaVie Catering  02-05-2012
Trefwoorden: Catering, Evenementen organiseren, Business Events

Drie Cullinaire concepten van LaVie Catering:

La Vie Terra

De nieuwe culinaire lijn van La Vie Catering, 'La Vie Terra', is ontwikkeld vanuit de gedachte dat wij de aarde in bruikleen hebben en wij ons als goede rentmeesters verplicht voelen zo verantwoordelijk mogelijk met producten, mensen, dieren en het milieu om te gaan. Bij ons Terra concept houden wij rekening met het welzijn van de wereld in het algemeen en daarbij met het respecteren en accentueren van de zuivere smaken die de natuur ons te bieden heeft!
La Dolce Vita
Wie geniet er niet van de gedachte weg te zwijmelen met een glas goede wijn op een ligstoel op het Toscaanse platteland? Met 'La Dolce Vita' wordt de authentieke Italiaanse keuken naar La Vie Catering én naar uw evenement gehaald! Wat telt is de beleving, de echte smaken en de herkenbaarheid.
La Vida Loca
Spanish lifestyle tapas: gamba's piri piri, champignons bereid in sherry, cabrales in sherry, charcuterie jamon ibérico, paella, coquilles met pata negra, tortilla de patatas......... Dé lekkerste tapas in combinatie met de mooiste Spaanse wijnen!

Trefwoorden: Business Events, Catering, Culinaire Arrangementen, Evenementcatering, Evenementen organiseren, Partycatering