Logopediepraktijk Hoefnagel E J M

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Topaasstraat 49 , 6534 ZJ Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Logopediepraktijk Hoefnagel E J M

Emiel Hoefnagel werkt als all round logopedist en zangpedagoog in zijn prive praktijk te Nijmegen. Inmiddels heeft hij 24 jaar ervaring in het vak. Emiel behandelt in zijn praktijk alle logopedische- en stemstoornissen. Kinderen en volwassenen. Door het vak up to date te houden heeft hij zich in het kwaliteitsregister geregistreerd. Als kwaliteitskringbegeleider draait hij zijn kring 'alter' nu tien jaar. Het doceren was hem bekend. Reeds 20 jaar geleden verzorgde hij vakken op de opleiding voor logopedie. De afgelopen jaren heeft hij zich meer gespecialiseerd in het stem-vak. Hij studeerde af als zanger aan de Schumann academie. Hij werd specialist in de laryngectomie en parkinson. In zijn praktijk begeleid hij stagaires die bij hem ruim ervaring opdoen. Emiel werkte ook jaren als logopedist ook in de volwassenen psychiatrie, waar hij veelal slikproblemen, afasie en dysarthrie behandelde.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Logopediepraktijk Hoefnagel E J M in Topaasstraat 49, Nijmegen Gelderland 6534 ZJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6534 ZJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825105]