Mona's Eet- en Drinkfestijn

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Griftdijk 201 , 6515 AE Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Mona's Eet- en Drinkfestijn

Welkom bij Mona's.

Overheerlijk eten en drinken in ons sfeervolle restaurant!

Restaurant:
Sinds de verbouwing is ons restaurant flink vergroot. Hierdoor kunt u als gast kiezen voor verschillende ruimten om te eten. Hierdoor is de intimiteit gebleven: Of u nu komt genieten van een diner voor twee, met een gezin komt of met een gezelschap of grotere groep, wij hebben altijd een perfecte plek voor u. Bij mooi weer, kunt u heerlijk zitten op ens vernieuwde, luxe een sfeervolle terras.

Gerechten:
Naast de gebruikelijke lunch- en dinerkaarten, staan er altijd bijzondere lunches en diners op de krijtborden. Vaak zijn deze seizoensgebonden: speciale visgerechten, mosselgerechten en niet te versmaden wildgerechten in het najaar waarbij het wild wordt geleverd door jagers uit de Veluwe.

Tijdens lunchtijd kan ook van de dinerkaart gegeten worden. En… van onbeperkt spareribs of gamba’s smullen kan altijd. En onbeperkt, is bij ons ook echt onbeperkt!

Team:
Wij hebben maar één doel: U de perfecte avond bezorgen!

Bekwame bediening en creatieve koks staan voor u klaar. Hebt u speciale wensen? In overleg met ons zullen wij er alles aan doen om aan uw wensen te voldoen.

Specials:
Op elke laatste zondag van de maand is er een speciale familiebrunch. Voor de kinderen is er een aangepast menu en zij kunnen zich vermaken met knutselen en spelen. Ook hebben we gedacht aan de Paasbrunch en de Moederdagbrunch! Reserveren is hiervoor noodzakelijk.

Toen het restaurant werd verbouwd, werd ook de boerderij erbij betrokken. Deze ruimte is geschikt voor bijzondere feestjes, bedrijfspresentaties, personeelsfeesten, vergaderingen en workshops. Daarboven bevindt zich de vide met een eigen bar die afzonderlijk is af te huren.

Behalve het restaurant is er ook nog de catering: een broodjesservice met keuze uit 21 soorten beleg. Daarnaast kunt ook thuisdiners bestellen zoals salades, koude- en warme buffetten.

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/RestaurantMonas/

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mona's Eet- en Drinkfestijn in Griftdijk 201, Nijmegen Gelderland 6515 AE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6515 AE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3712791]