Mondzorgcentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Groesbeekseweg 53 , 6524 CN Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Mondzorgcentrum

Het Mondzorgcentrum heeft door een duidelijke filosofie een heldere visie op tandheelkundige zorg.

Onze mondzorg-visie rust op drie pijlers:

Kwaliteit: Wij willen tandheelkundige zorg op een hoog kwaliteitsniveau bieden. Wij staan open voor vernieuwende technieken en materialen en zorgen voor een permanente update van kennis.
Mens: De patiënt als mens staat bij ons centraal. Ons hele team is persoonlijk betrokken bij zijn/haar welbevinden.
Preventie: Voorkomen is beter dan genezen. Preventieve mondzorg vinden wij belangrijk. Goede zelfzorg voorkomt onnodige behandeling en kosten en daarin willen we u graag bijstaan.

Onze visie en de uitwerking ervan wordt jaarlijks vastgelegd in een "Kwaliteitsjaarverslag". Deze worden elk jaar ook naar de Inspectie van Volksgezondheid gestuurd.

Mondzorg-kennis
Communicatie staat bij het Mondzorgcentrum hoog in het vaandel. Door middel van intervisie en regelmatige werkoverleggen zorgen we dat ons team hun bevlogenheid in het vak behoudt.

Wij delen onze kennis ook graag met collega's buiten ons centrum. In een speciaal daarvoor ingerichte en geoutilleerde ruimte organiseert het Mondzorgcentrum regelmatig informatiemeetings en cursussen voor tandartsen, mondhygiënisten en andere therapeuten (m.b.t. gebitsgerelateerde problemen). Kennis delen is het doel van onze communicatie.

Openingstijden

Ma
-
Di, Do
-
Wo
-
Vr - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mondzorgcentrum in Groesbeekseweg 53, Nijmegen Gelderland 6524 CN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Preventie diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Preventie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6524 CN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825297]