Nesu BV Schoonmaakbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkenbos 1018 E , 6546 BA Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Nesu BV Schoonmaakbedrijf

Wij zijn een schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in onderhoud gebouwen, met name winkelcentra en appartementencomplexen (VvE's). Daarnaast schoolgebouwen, kantoor- en winkelpanden.
Vanuit onze vestiging in Nijmegen bestrijken wij het gebied tussen Arnhem, Venlo en 's-Hertogenbosch.

Nesu bv. is sinds de oprichting, zo'n 40 jaar geleden, uitgegroeid tot een bedrijf met een personeelsbestand van bijna 30 betrouwbare, gemotiveerde, ervaren medewerkers.

Alle voorkomende werkzaamheden worden uitgevoerd met behulp van de modernste machines en materialen. Ons VCA-gecertificeerd glazenwassersteam reinigt glas, kozijnen en geveldelen met behulp van hoogwerkers en/of onze telescoopwasinstallatie (tucker-pole), waarnodig kunnen we onze hogedruk-unit inzetten. Samen met de opdrachtgever wordt bekeken wat de meest efficiënte manier is om een schoonmaakprobleem aan te pakken. Bovendien vinden wij het belangrijk de juiste man of vrouw op de juiste plaats te krijgen, om voor zowel de opdrachtgever als voor onze werknemers een plezierige samenwerking tot stand te brengen, en op die manier een optimaal resultaat te behalen.

Alle overeenkomsten met opdrachtgevers worden duidelijk en helder samengesteld, om eventuele misverstanden uit te sluiten.

Ons bedrijf is in het bezit van een VCA en NEN4400-1 certificaat, heeft de de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend, en passen de richtlijn NEN-ISO 26000:2010 toe voor wat betreft MVO. Wij zijn aangesloten bij brancheorganisatie SieV.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Cleaner

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Nesu BV Schoonmaakbedrijf in Kerkenbos 1018 E, Nijmegen Gelderland 6546 BA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6546 BA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826655]