Autoverzekering kan vaak nog goedkoper

Door: Netpolis  03-04-2009

Regelmatig worden er vergelijkende onderzoeken gehouden waarin gekeken wordt welke partij de goedkoopste of beste autoverzekering aanbiedt. Daarbij komt u vrijwel nooit de naam van Netpolis tegen. Hoe kan dat? Is Netpolis dan niet de voordeligste?

Veel onderzoeken worden uitgevoerd door belanghebbende partijen die direct concurrent zijn van Netpolis. Zij hebben er dus geen enkel belang bij om Netpolis mee te nemen in het onderzoek. En daarom komt Netpolis niet voor in de uitslagen. Toch weten de duizenden tevreden klanten dat het bedrijf in veel gevallen de beste prijs-kwaliteitverhouding biedt.

Daarnaast kijken veel onderzoekers bij de premie vergelijking alleen naar de bekendere verzekeraars zoals Centraal Beheer, Ditzo, Allsecur of Aegon. Netpolis is echter een intermediair en wordt dus vaak niet meegenomen in de onderzoeken. Toch vindt u hier de aller goedkoopste autoverzekeringen van alle grote verzekeraars.

Bent u ook op zoek naar de goedkoopste autoverzekering? Vergelijk rustig bij andere aanbieders op internet maar vergelijk ook altijd even bij Netpolis zodat u verzekerd bent van de beste aanbieding tegen de laagste kosten.