Autoverzekeringen vergelijken bij Netpolis

Door: Netpolis  31-10-2007

Vanaf augustus 2007 kunt u bij Netpolis gratis en onafhankelijk de premies van alle autoverzekeringen vergelijken. Netpolis zet hiermee een belangrijke stap om voor haar klanten nog aantrekkelijkere verzekeringen te kunnen aanbieden.

Naast een goedkope autoverzekering zijn goede voorwaarden, een uitstekende dekking en een snelle schade afhandeling van groot belang. Netpolis heeft een uniek systeem ontwikkeld waarmee u eenvoudig de voorwaarden van alle verzekeringen kunt vergelijken. Na het invullen van uw gegevens krijgt u direct een overzicht van de voordeligste premies voor uw auto verzekering.

Vergelijk autoverzekering kan lonend zijn
Het vergelijk van uw autoverzekering is zeker de moeite waard vanwege de grote verschillen die er zijn in tarieven en verzekeringspremies. U kunt van ruim 20 verschillende verzekeraars een offerte aanvragen en indien gewenst direct online aanvragen. Daarbij heeft u de keuze uit betrouwbare verzekeringsmaatschappijen zoals London Verzekeringen, Generali, Fortis Asr en Unigarant. Omdat er reeds vele duizenden Nederlanders zijn verzekerd via Netpolis bent u altijd verzekerd van een hoge korting en een uitstekende service.

Vergelijk nu alle autoverzekeringen bij Netpolis en vind de beste en goedkoopste verzekering voor uw auto.