Een nieuwe autoverzekering voor het verzekeren van de tweede auto

Door: Netpolis  02-02-2008

Netpolis introduceert een unieke nieuwe autoverzekering voor het verzekeren van uw tweede auto, de AutoErbijPolis. Deze verzekering is speciaal ontwikkeld voor de kleinere tweede auto binnen het gezin.

Uniek aan deze tweede auto verzekering is dat voor het verzekeren van deze auto niet van belang is waar uw eerste gezinsauto is ondergebracht. Hierdoor behaalt u altijd voordeel met deze autoverzekering. Ook wanneer de eerste auto leaseauto of een auto van de zaak is, kan voor de AutoErbijPolis worden gekozen.

De AutoErbijPolis kent geen bonus/malus-systeem maar een vaste premie. De verzekering is via Netpolis online aan te vragen wanneer de bestuurder ouder is dan 24 jaar en niet meer dan 20.000 kilometer per jaar rijdt. De bestuurder van de tweede auto dient de partner te zijn van die van de eerste gezinsauto. De auto mag niet zwaarder zijn dan 1250 kg en niet duurder dan € 30.000,-. Bij het maken van een premieberekening of het aanvragen van een offerte ziet u automatisch of uw auto in aanmerking komt voor deze autoverzekering.

Bij veel verzekeraars kan de tweede gezinsauto uitsluitend voordelig verzekerd worden als deze meelift op de korting van de eerste auto. Met de AutoErbijPolis is dat niet nodig om voor de gunstige premie in aanmerking te komen.

Meer informatie over de tweede auto verzekering van Netpolis.