'Groene rijders' goedkoper uit bij Netpolis

'Groene rijders' goedkoper uit bij Netpolis van Netpolis

Door: Netpolis  06-05-2008

Online assurantiekantoor Netpolis lanceert op 6 mei de AutoSterpolis. Met deze verzekering kunnen bezitters van een energiezuinige auto een forse korting krijgen op hun autoverzekering. Die korting kan oplopen tot 15%.

De AutoSterpolis is een volwaardige autoverzekering voor mensen met een energiezuinige auto. Wie een auto met een energielabel A koopt of heeft, krijgt maar liefst 15% korting op zijn verzekeringspremie. Wie een auto met energielabel B koopt, krijgt nog altijd 10% korting. Netpolis heeft de AutoSterpolis ontwikkeld samen met Voogd & Voogd, een van de grootste spelers op de automotive verzekeringsmarkt.

Lagere premie
“De AutoSterpolis is absoluut geen ‘uitgeklede verzekering’ omwille van de prijs”, zegt eigenaar Henry Bulle van Netpolis. “Het is een uitstekende autoverzekering zonder eigen risico en met twee jaar nieuwwaarde. Eigenlijk is het een extra beloning voor mensen die kiezen voor een energiezuinige auto. Naast een lagere BPM en minder brandstofverbruik, komen ze nu ook in aanmerking voor een lagere premie. Misschien is de goedkopere premie van de AutoSterpolis net dat extra zetje om ze te bewegen tot een energiezuinige auto.”

Over Netpolis
Netpolis is een landelijk opererend online assurantiekantoor dat sinds 1998 voordelige verzekeringen aanbiedt via internet. Dankzij de efficiënte werkwijze, gespecialiseerde kennis en de samenwerking met een twintigtal verzekeraars kan Netpolis verzekeringen aanbieden tegen een zeer lage premie.

Link: Netpolis Autoverzekering