Netpolis verhoogt maximale korting autoverzekering naar 75%

Door: Netpolis  24-02-2009

De maximale korting op de autoverzekering Netpolis Rijbewijs wordt verhoogd naar 75 procent. Deze unieke startkorting is speciaal voor bestuurders die minimaal 10 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs en in de afgelopen 5 jaar geen schades hebben veroorzaakt.

Het unieke aan deze verzekering is dat u geen schadevrije jaren hoeft te bezitten. Ook als u nooit een eigen auto heeft gehad maar wel uw rijbewijs al een aantal jaren heeft, komt u in aanmerking voor deze startkorting. Door deze verhoging van de startkorting kunt u nog meer besparen op uw autoverzekering.

Diverse verzekeraars hebben in 2009 hun premies verhoogd. Netpolis doet er alles aan om de premies van de autoverzekeringen zo laag mogelijk te houden. Het verhoging van deze startkorting is een reactie op de stijgende premies van andere verzekeraars.

Overstappen naar Netpolis loont

Ieder jaar doet de consumentenbond onderzoek naar autoverzekeringen in Nederland. Hieruit blijkt ieder jaar weer dat er veel verschil in prijs zit tussen de verschillende verzekeringen. Het is dan ook belangrijk om voor het afsluiten van een autoverzekering eerst alle verzekeringen te vergelijken, waardoor u niet duurder uit bent dan nodig.