Voordeel voor autorijders met negatieve schadevrije jaren

Door: Netpolis  21-02-2008

Als u een malusregistratie heeft, is het vaak moeilijk of zelfs onmogelijk om een auto verzekering bij een andere verzekeraar aan te vragen. U betaalt een hoge toeslag premie bij uw huidige verzekeraar en een nieuwe verzekeraar wil u vaak niet accepteren. Netpolis heeft een uniek voordeel voor autorijders met één of meerdere negatieve schadevrije jaren waarmee u vrijwel altijd kunt besparen op uw nieuwe autoverzekering!

Waar wordt een malusregistratie vastgelegd?

Veel autoverzekeringen hebben een zogeheten bonus-malus regeling. Als een verzekering wordt beëindigd (door de verzekerde zelf, of door de verzekeringsmaatschappij) en er is op dat moment sprake van een maluspositie, dan wordt dit geregistreerd. Ook personen met bijvoorbeeld een ontzegging van de rijbevoegdheid staan vermeld.

Toch besparen ondanks de malus registratie?

Bij Netpolis kunt u aanzienlijk sparen op uw autoverzekering indien u een malus registratie heeft! Netpolis werkt samen met een groot aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Enkele van deze maatschappijen kunnen u, ook in geval van een registratie, een zeer voordelige autopremie aanbieden. Bereken zelf het voordeel voor uw autoverzekering bij Netpolis.