Notariskantoor Stoker Mr R A

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bijleveldsingel 28 , 6521 AT Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Notariskantoor Stoker Mr R A

Notariskantoor Stoker is een full-service notariskantoor. U kunt bij ons terecht met al uw juridische vraagstukken op notariële rechtsgebieden als onroerend goed, ondernemings- en rechtspersonenrecht en familierecht. De notaris, kandidaat-notaris, een notarisklerk en ervaren medewerkers staan voor u klaar.
Wij zijn volledig ingespeeld op actuele zaken. In het jaar 2015 wordt veel gesproken over de mogelijkheden van het opstellen van een levenstestament en testamenten.
De aantrekkende huizenmarkt vormt voor ons een uitdaging om u daarover goed te informeren.

Ons kantoor toont betrokkenheid met de zaken van de cliënt. Uw zaak is bekend bij tenminste twee medewerkers zodat u onder kantooruren nooit vergeefs contact met ons op neemt.

Wij onderhouden goede relaties met andere adviseurs, zoals makelaars, hypotheekadviseurs, banken, accountants, belastingadviseurs en advocaten.

Onze kantoor is gelegen aan de Bijleveldsingel 28 in het centrum van Nijmegen. Er is voldoende ( betaalde) parkeergelegenheid voor de deur. Indien nodig kunnen wij u thuis bezoeken.

Uw Notaris in Nijmegen!
op ons notariskantoor kunt u ook terecht voor oa
- Levenstestament
- Partnerregistratie
- Samenlevingscontract
- Estate Planning
- Schenkingen
- Rechtspersoon
- Ondernemingsrecht
- Nalatenschap

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nijmegen Gelderland

Is Notariskantoor Stoker Mr R A in Bijleveldsingel 28, Nijmegen Gelderland 6521 AT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Testament diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Testament per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6521 AT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820489]