Nutegels in een nieuw jasje gestoken!

Door: Nutegels  16-04-2013
Trefwoorden: Tegel, Wandtegel, Vloertegel

Nutegels is sinds 2011 opgericht en heeft sindsdien al een aantal veranderingen doorgemaakt.  Nutegels is altijd bezig met vernieuwingen  voor haar webshop zodat het kan inspelen op de wensen van de klanten. Hierbij denken wij aan het eenvoud voor de klant middels de bestelling maar ook qua aanbod van het assortiment. Om in te spelen op de vraag van de klant heeft Nutegels de afgelopen tijd haar assortiment vergroot met een aantal nieuwe tegels.

Wij vinden het belangrijk dat we een assortiment hebben die perfect aansluit bij de wensen van de klanten. Hierbij denken wij aan een breed en een variërend assortiment. Daarom hebben wij ons assortiment uitgebreid met circa 100 nieuwe tegels. Deze uiteenlopend van donker gekleurde tegels naar licht gekleurde tegels. Hierbij hebben wij ook een selectie gemaakt van binnen- en buitentegels. Door deze veelzijdigheid van het assortiment is er voor iedere klant wel iets te vinden!

 

Ons assortiment hebben wij uitgebreid met een verschillend aantal soorten vloer- en wandtegels.  Bij de keuze van de tegels speelden een aantal aspecten bij ons een belangrijke rol. Waarbij de belangrijkste de kwaliteit van de tegels was. Daarnaast willen wij onze tegels tegen een scherpe prijs aanbieden zodat u nooit teveel hoeft te betalen en hier een kwalitatief goede tegel voor terug krijgt.

In ons assortiment hebben wij ook een aantal tegels in de aanbieding gezet.  Dit gaat om  A-kwaliteit tegels maar voor de klant in de aanbieding gezet zodat de klant van deze scherpe prijzen kan profiteren.  Om onze nieuwe start te vieren hebben we een aantal artikelen voor u in de aanbieding gegooid! Hierbij gaan wij zelfs onder de 5 euro voor onze artikelen!

Hiernaast hebben wij ook onze webshop vernieuwd! De indeling van de website en de informatie op de website hebben wij voor een groot deel in een nieuw jasje gestoken!

Bij de aanleg van uw tegels heeft u hiernaast ook producten nodig om dit te doen. NuTegels heeft hiervoor onder andere lijm, voegmortel en voorstrijkmiddel in het assortiment opgenomen om zo uw klussen mogelijk te kunnen maken. Deze producten kunt u voor klussen binnen en buiten uw huis gebruiken.

Onze tegels zullen altijd binnen 1 tot 4 werkdagen geleverd worden waarbij wij de verzendkosten voor u verlaagd hebben!  En zelfs een gratis verzending bij een bestelling boven de 400,-!

Trefwoorden: Tegel, Vloertegel, Wandtegel

Ander nieuws en updates van Nutegels

16-04-2013

Nutegels in een nieuw jasje gestoken!

Nutegels is sinds 2011 opgericht en heeft sindsdien al een aantal veranderingen doorgemaakt.   Nutegels is altijd bezig met