Brainclinics Diagnostics dingt mee naar de Koning Willem I Prijs

Brainclinics Diagnostics dingt mee naar de Koning Willem I Prijs van Onderzoeksinstituut Brainclinics

Door: Onderzoeksinstituut Brainclinics  08-04-2008
Trefwoorden: Depressie, Prijs, Qeeg

Brainclinics Diagnostics uit Nijmegen dingt mee naar een nominatie voor de Koning Willem I Prijs 2008. Daadkracht, durf, doorzettingsvermogen en innovatie zijn de belangrijkste criteria waaraan een onderneming moet voldoen om de Koning Willem I Prijs te kunnen winnen.

Brainclinics is gespecialiseerd in Personalized Medicine, diagnostiek en behandeling van hersenaandoeningen (zoals ADHD en Depressie). Middels toegepast hersenonderzoek kan Brainclinics tot een effectieve, doelmatige en gepersonaliseerde behandeling komen. Hierbij maakt Brainclinics enkel gebruik van evidence-based methoden, zoals het QEEG (kwantitatief EEG), neuropsychologisch onderzoek (IntegNeuro), lichttherapie en magnetische hersenstimulatie bij depressie (rTMS behandeling). Zie ook http://www.brainclinics.com voor meer informatie.

Koning Willem I Prijs

De Koning Willem I Prijs bestaat in 2008 vijftig jaar en wordt voor de 25e keer uitgereikt. De Koning Willem I Stichting heeft het jubileumjaar 2008 aangegrepen om de Prijs voortaan in twee categorieën toe te kennen. Een voor ondernemingen met minder en een voor ondernemingen met meer dan 250 werknemers.

De prijswinnaars mogen gedurende twee jaar het logo van de Koning Willem I Prijs aan hun uitingen toevoegen. Publicitaire aandacht wordt mede gezien als beloning van hun voorbeeldig ondernemerschap.

De selectie van de genomineerden en de uiteindelijke winnaar van de Koning Willem I Prijs 2008 wordt verricht door het bestuur van de stichting, daarbij gesteund door vier regionale selectiecommissies. Deze commissies bestaan uit voor de regio gezaghebbende ondernemers. De regionale selectiecommissies onderzoeken de voorgedragen bedrijven en leggen nominaties voor aan het bestuur. Het bestuur selecteert uit de genomineerde ondernemingen twee bedrijven met minder dan 250 werknemers en twee bedrijven met meer dan 250 werknemers. Op 29 mei 2008 wordt tijdens een feestelijke bijeenkomst in Den Haag bekend gemaakt wie de uiteindelijke twee winnaars zijn.
De Koning Willem I Prijs ontleent zijn naam aan ondernemer Koning Willem I. Hij was ondermeer opdrachtgever tot het graven van een groot aantal kanalen, zoals de Zuidwillemsvaart, het Noordhollandskanaal en het kanaal van Gent naar Terneuzen. Koning Willem I liet ook de eerste spoorlijn van Haarlem naar Amsterdam aanleggen.

De prijs werd in 1958 ingesteld door de Nederlandsche Bank, waarvan Koning Willem I ook al de oprichter was in 1814, en krijgt actieve steun van het Ministerie van Economische Zaken. De Koning Willem I Prijs wordt gezien als de meest prestigieuze onderscheiding op ondernemersgebied.
Voor meer informatie; www.kw1prijs.nl

Mediacontacten Koning Willem I Prijs; Peter Zuydgeest tel; 015-3617386/ 06-51496768

Trefwoorden: Brainclinics, Depressie, Prijs, Qeeg, Rtms,

Contact Onderzoeksinstituut Brainclinics

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share