Persbericht: Brainclinics Diagnostics wint FD Gazellen Award in Gelderland voor snelst groeiende ond

Persbericht: Brainclinics Diagnostics wint FD Gazellen Award in Gelderland voor snelst groeiende ond van Onderzoeksinstituut Brainclinics

Door: Onderzoeksinstituut Brainclinics  10-11-2007
Trefwoorden: Depressie, Groei, Omzet

Met de FD-Gazellen uitreiking wil de zakenkrant ondernemerschap stimuleren en de aandacht vestigen op snel groeiende bedrijven in Nederland. Bedrijven met een omzetgroei van 20% of meer over de periode 2004-2006 mochten zich aanmelden voor de FD Gazellen award 2007. Uit de 420 aanmeldingen bleek dat Brainclinics de snelste groeier was. Brainclinics liet in 2005 een verdrievoudiging van de omzet zien en in 2006 een stijging van ruim 22% desondanks het feit dat Brainclinics in dat jaar één van de belangrijkste kernactiviteiten verkocht heeft.

Brainclinics Diagnostics houdt zich bezig met individueel en toegepast hersenonderzoek ten behoeve van Personalized Medicine en vernieuwende diagnostiek. De diagnostiek wordt uitgevoerd binnen een uitgebreid psychofysiologisch testlab (QEEG) en een geautomatiseerde neuropsychologische testfaciliteit. Brainclinics beschikt ook over een afdeling Treatment waar men gespecialiseerd is in het aanbieden van nieuwe en innovatieve behandelingen (rTMS – magnetische stimulatie) van hersenaandoeningen zoals Depressie.

"Wij voelen ons zeer vereerd met deze onderscheiding", zegt Martijn Arns, oprichter en directeur van Brainclinics. "In de afgelopen jaren zijn wij pioniers geweest op het gebied van diagnostiek en nieuwe behandelingen van psychiatrische aandoeningen zoals ADHD en Depressie. Om als bedrijf pionier te zijn is doorzettingsvermogen en een gezonde dosis ‘eigenwijsheid’ nodig, de kenmerken van veel succesvolle ondernemers. Onze doelstelling voor 2008 is om een nieuwe behandeling voor depressie (rTMS) verder in de markt te zetten en het verder ontwikkelen van het concept Personalized Medicine en natuurlijk zou een verdere stijging van de omzet mooi meegenomen zijn, alhoewel de kwaliteit van de dienstverlening altijd voorop zal staan!”, aldus een enthousiaste Arns.

Het project FD Gazellen 2007 is een initiatief van Het Financieele Dagblad en wordt mede mogelijk gemaakt door ABN Amro en BDO Accountants en Adviseurs, in samenwerking met Graydon Nederland, het ministerie van Economische Zaken en MKB Nederland.

* Omzet €100.000 – 2 miljoen

Voor meer informatie over Brainclinics Diagnostics kunt u onze website www.brainclinics.com bezoeken of contact opnemen middels onderstaande gegevens.

Contact Brainclinics Diagnostics:
Martijn Arns
Tel.: +31(0)24 – 750 35 05

---------------------------------
Over Brainclinics

Brainclinics houdt zich bezig met individueel én toegepast wetenschappelijk hersenonderzoek (Personalized Medicine). Voor de diagnostiek werkt Brainclinics samen met de Brain Resource Company (BRC) die beschikken over een uitgebreid psychofysiologisch lab en eigenaar zijn van de International Brain Database (>17.000 proefpersonen). BRC is een internationaal consortium met het hoofdkantoor in Sydney en onder andere vestigingen in Londen, New York, Los Angeles en Nederland. In Nederland bevinden de samenwerkende BRC laboratoria zich in Amsterdam, Eindhoven, Valkenburg, Groningen, Utrecht en Enschede. In Duitsland bevindt het BRC lab zich in Jaderberg en in Belgie in Antwerpen.

Trefwoorden: Brainclinics, Depressie, Groei, Neurofeedback, Omzet, Qeeg, Rtms,

Contact Onderzoeksinstituut Brainclinics

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share