Google Adwords

Door: Onyourline  27-03-2013
Trefwoorden: Online Marketing, Zoekmachine Marketing, SEA

Om op korte termijn resultaat te behalen in Google kan een Google Adwords campagne worden ingericht. Een Google Adwords campagne heeft als belangrijkste voordelen: - Een beheersbaar klikbudget per dag - Vertoningen op bepaalde dagdelen/dagen van de week - 100% Meetbaar - Zoekwoordanalyse op basis van resultaten (toepasbaar in SEO) - Advertentietekst analyse op basis van resultaten ter optimalisatie van de metatags - Regionale focus Op basis van verschillende factoren worden de posities van de advertentie en de kosten per klik bepaald. Een goed ingerichte campagne levert direct hogere posities, lagere kosten per klik en meetbare kwalitatieve bezoekers.

Trefwoorden: Google AdWords, Online Marketing, SEA, Zoekmachine Marketing

Andere producten en diensten van Onyourline

27-03-2013

Lokale vindbaarheid

Onyourline verbetert de lokale vindbaarheid van websites in zoekmachines zodat lokale bedrijven gevonden worden indien de zoekopdracht lokaal en relevant is voor het bedrijf.


27-03-2013

Conversie optimalisatie

Aan de hand van statistieken software als Google Analytics worden prestaties geanalyseerd en gebruikt om een website verder te optimaliseren en meer conversie te genereren.


27-03-2013

Online marketing

Onyourline zorgt ervoor dat uw website het doel niet voorbij streeft maar deze juist bereikt.


27-03-2013

Zoekmachine optimalisatie

Onyourline optimaliseert websites voor betere resultaten in zoekmachines.