ORGA architect

Afdrukken

Is ORGA architect incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Van Goorstraat 4 , 6512 ED Nijmegen, Gelderland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over ORGA architect

ORGA architect is het modern ecologisch architectenbureau van oprichter ir. Daan Bruggink. Wij ontwerpen en bouwen vanuit de overtuiging dat natuurlijke bouwmaterialen in de toekomst standaard zullen worden. Overschakelen op een circulaire bouwwereld, met nadruk op hergroeibare bouwmaterialen (biobased) is volgens ons dé manier om los te komen van fossiele grondstoffen.

Mensen verschillen, dus gebouwen verschillen. Er is dan ook geen standaard ORGA catalogus. Ontwerpen komen tot stand in co-creatie met de gebruiker. Het is een product van diens wensen qua functie en sfeer en onze creatieve vormgeving en bouwtechnische vakkennis. Zo ontstaat er interessante duurzame architectuur met een eigen karakter.

Onze projecten variëren in functie, grootte en budget. Ieder gebouw heeft echter een eigen stijl en karakter met een moderne, eigentijdse uitstraling als constante factor. Energiezuinigheid en hernieuwbare materialen zijn vanzelfsprekend.

Kaart

Andere diensten in de buurt van Nijmegen Gelderland

Is ORGA architect in Van Goorstraat 4, Nijmegen Gelderland 6512 ED uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Architect diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Architect per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6512 ED, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813183]