Orthodontistenpraktijk Nijmegen Dukenburg

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zwanenveld 9080 K , 6538 SC Nijmegen, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Orthodontistenpraktijk Nijmegen Dukenburg

Orthodontie Nijmegen Dukenburg is niet alleen gericht op de orthodontische behandeling van kinderen. Ook volwassen patiënten worden behandeld voor gebitsregulatie. Deze behandelingen varieren van kleine correcties tot uitgebreide gecombineerde orthodontisch-kaakchirurgische behandelingen.

In Orthodontistenpraktijk Nijmegen Dukenburg werken orthodontist en orthodontie-assistenten samen in een enthousiast team aan het verkrijgen van een goed functionerend gebit en een mooiere uitstraling van het gezicht. Daarnaast zijn binnen onze praktijk een vaste secretaresse/telefoniste en praktijkondersteuner werkzaam.

Onze visie
Wij doen samen met ons team ons best om aan de verwachting van iedere patiënt te voldoen. Geregeld voeren wij een patiënttevredenheidsonderzoek uit. De wensen en behoeften van de patiënten komen daarbij goed in beeld en dienen daarbij als input om te streven naar een tevreden patiënt! Tijdens uw bezoeken aan onze praktijk luisteren we goed naar uw wensen en proberen we u zo goed mogelijk te informeren over de (eventuele) gebitsafwijking en de voor u relevante en geschikte behandelmogelijkheden.

Een goede samenwerking tussen de verschillende leden van ons team, de verwijzend tandarts, de diverse andere specialisten zoals bijvoorbeeld de kaakchirurg en de patiënt is van groot belang. Een goede communicatie is daarbij belangrijk. Van de patiënt verwachten wij een goede inzet, motivatie en een goede mondhygiëne. Alleen door een goede samenwerkering kunnen we een succesvol resultaat bereiken!

Kwaliteit is bij ons een topprioriteit! Om dit te bereiken doen orthodontist en medewerkers regelmatig aan bij- en nascholing zodat onze kennis en vaardigheden altijd up-to-date zijn. Daarnaast gebruiken we de meest geavanceerde materialen en methoden en zorgen we ervoor dat u wordt behandeld op technisch hoog niveau. Wij staan voor een goede organisatie en voorlichting.

Kaart

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Oral Surgeons

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nijmegen Gelderland

Is Orthodontistenpraktijk Nijmegen Dukenburg in Zwanenveld 9080 K, Nijmegen Gelderland 6538 SC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Orthodontie diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Orthodontie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6538 SC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825662]