masseren

Door: paramedisch natuurgeneeskundige praktijk drs. Jopie beenakkers  08-06-2011
Trefwoorden: Persoonlijke Ontwikkeling, Personal Coaching, Persoonlijke Effectiviteit

Onze spieren en gewrichten vertellen onszelf iets over onze ervaringen, keuzes die we maken. Het is de neerslag van zowel onze psychische als lichamelijk gedrag. Pijn wordt alleen ervaren, als er sprake is van een kapotte of gestoorde verbinding. Om de pijn te ervaren, zijn dieptemassagetechnieken op het overgangspunt spier-bot noodzakelijk. De opgewekte pijn zorgt niet alleen voor bewustzijn en kennis, maar ook voor genezing: de steriele ontsteking die er zit,  wordt geactiveerd. Tegelijkertijd is een herziening van gedrag nodig, zodat een hernieuwde blessure wordt voorkomen.

Trefwoorden: bodyreading, Coachen, Holisme, innerlijke ervaring, Intuitie, Personal Coaching, Persoonlijke Effectiviteit, Persoonlijke Ontwikkeling, Spiritueel Centrum, Spirituele Groei,

Contact paramedisch natuurgeneeskundige praktijk drs. Jopie beenakkers

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van paramedisch natuurgeneeskundige praktijk drs. Jopie beenakkers

begeleiding eenheid lichaam en geest van paramedisch natuurgeneeskundige praktijk drs. Jopie beenakkers thumbnail
08-12-2011

begeleiding eenheid lichaam en geest

je contact met je omgeving verbetert, doordat je jezelf beter kent en daardoor beter kunt zeggen wat je wilt en beter keuzes kunt maken die bij je passen.


11-07-2011

analyse denkpatronen

Een mens heeft altijd woorden in zijn hoofd Dat wil niet zeggen dat dee woorden  een weerspiegeling zijn van wat u denkt.


10-06-2011

body reading

Bij bodyreading kijkt u met mij samen naar uw eigen lichaam in een grote spiegel, waardoor U beter begrijpt wat


paramedische natuurgeneeskundige behandelingen van paramedisch natuurgeneeskundige praktijk drs. Jopie beenakkers thumbnail
08-06-2011

paramedische natuurgeneeskundige behandelingen

Tijdens mijn behandelingen worden aspecten, symptomen, die leiden tot blokkades met het oog op de persoonlijke ontwikkeling behandeld als een geheel. .