Hartmann en VisiteClowns spannen zich samen in voor geluk van ouderen

Hartmann en VisiteClowns spannen zich samen in voor geluk van ouderen van Paul Hartmann

Door: Paul Hartmann  19-02-2009
Trefwoorden: Geluk, Kwaliteit Van Zorg, Kosten Van Zorg

Paul Hartmann B.V. is zeer verheugd met de recentelijk beklonken samenwerking met Stichting VisiteClowns. Als internationale onderneming met een breed pakket aan diensten en producten op het gebied van gezondheid en welzijn, stelt Hartmann zich net als VisiteClowns ten doel een bijdrage te leveren aan het geluk van haar klanten. Geluk dat uiteindelijk moet leiden naar een verlaging van de zorgkosten.

Stichting VisiteClowns is een collectief van professionele, ervaren clowns die zijn met name gespecialiseerd in het spelen voor ouderen in verpleeghuizen. Ze geven op een unieke, respectvolle wijze persoonlijke aandacht aan ouderen die wel een opkikkertje kunnen gebruiken. Door gebruik te maken van mimiek, grappen, bewegingen, geluiden, handpoppen en andere attributen. Maar ook door het gezamenlijk zingen van oude liedjes, wordt een prettige sfeer gecreëerd met volop ruimte voor gezellige afleiding.

Een goed product alleen maakt niet gelukkig
“Hartmann draagt dit mooie collectief een warm hart toe. Niet alleen omdat wij een beetje geluk naar onze klanten willen brengen, maar omdat wij ervan overtuigd zijn dat VisiteClowns bijdraagt aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg. En daar gaat het om!” aldus Bjorn Keukens, Marketing Manager van Hartmann en initiator van deze bijzondere samenwerking.
“Veel van onze klanten wonen in een verzorgings- of verpleeghuis”, vervolgt Keukens. “De grootste productgroep van onze organisatie is incontinentiemateriaal. Hiervan zijn met name ouderen de doelgroep. Dezelfde doelgroep als waar VisiteClowns zich op richt. Onze producten zijn dan wel van uitstekende kwaliteit, maar dat maakt niet per se tevreden of zelfs gelukkig. Vandaar dat Hartmann in VisiteClowns een perfecte partner heeft gevonden om dat beetje geluk naar onze klanten te brengen.”

Heilzaam bezoek
Ook VisiteClowns is zeer verheugd over de samenwerking met Hartmann. Jeanine de Graaf van VisiteClowns: ”Hartmann zorgt voor het lichamelijke gemak en wij nemen de geestelijke kant voor onze rekening. Een mooie combinatie, die echte toegevoegde waarde biedt aan de zorg voor cliënten.
Hartmann zal in haar marktbenadering in het vervolg aan verzorgings- en verpleeghuizen aangeven hoe heilzaam en vrolijk een bezoek van de VisiteClowns kan zijn. Niet alleen voor de bewoners zelf, maar ook voor de zorgverleners. Het is immers prettig werken in een omgeving waar ook eens wordt gelachen.
Hopelijk wordt de bekendheid van VisiteClowns op deze manier vergroot, zodat nog meer ouderen op sympathieke wijze een vrolijk hart onder de riem kan worden gestoken.”

Trefwoorden: Geluk, Kosten Van Zorg, Kwaliteit Van Zorg,

Contact Paul Hartmann

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share