Peters Psychotherapie Praktijk v Cognitieve Gedragstherapie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weezenhof 6132 , 6536 AL Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Peters Psychotherapie Praktijk v Cognitieve Gedragstherapie

Elke cliënt is uniek en heeft zijn eigen unieke klachtenbeeld. In de behandeling zijn wij erop gericht zoveel mogelijk aan te sluiten bij de cliënt en zijn of haar problematiek. Door zoveel mogelijk aan te sluiten voorkomen we dat een behandeling te kort (te weinig omvattend) of te lang (te veel omvattend) is. Onze therapeuten zijn op de hoogte van de protocollaire behandeling van tal van stoornissen. Wij bepalen op basis van diagnostiek welke onderdelen van welke protocollen zinvol zijn, dit bespoedigt de behandeling.

Onze praktijk kenmerkt zich door een nuchtere werkwijze waarbij wij samen met u zoeken hoe de problemen in elkaar zitten. In onderling overleg worden concrete doelen gesteld waarna wij op basis van onze kennis een concreet therapieplan aan u voorstellen. Wij vinden het belangrijk dat u zelf leert hoe u weer grip kunt krijgen op uw klachten.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Peters Psychotherapie Praktijk v Cognitieve Gedragstherapie in Weezenhof 6132, Nijmegen Gelderland 6536 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begeleiding diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Begeleiding per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6536 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825356]