Pieters Praktijk voor Integratieve Psychotherapie Mevr Drs O

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hertstraat 65 , 6531 KN Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Pieters Praktijk voor Integratieve Psychotherapie Mevr Drs O

De Integratieve Psychotherapie heeft als uitgangspunt dat de mens met al zijn eigenschappen, problemen en eigenaardigheden een brede benadering nodig heeft. De Integratieve Psychotherapie hanteert hierbij niet één therapiemodel. Dat wat een cliënt nodig heeft wordt geboden. Er wordt gebruik gemaakt van zeer verschillende therapievormen. Er kan bij het zoeken naar antwoorden gewerkt worden aan denken, voelen, gedrag, het gebied van het lichaam, het bewuste en onbewuste en de spirituele dimensie. Een warme, steunende en begrijpende relatie met de cliënt is hierin van wezenlijk belang.
Zie voor meer informatie de website: www.olgapieters.nl

Openingstijden

Ma - Vr
24 uur open
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pieters Praktijk voor Integratieve Psychotherapie Mevr Drs O in Hertstraat 65, Nijmegen Gelderland 6531 KN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6531 KN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819582]