Update spellingcontrole voor Office 97 en 2000

Door: Polderland Language & Speech Technology  15-03-2006
Trefwoorden: Computer Software, Spellingscontrole

Nijmegen – 15 maart 2006. Sinds de invoering van de nieuwe spelling in oktober 2005 kunnen gebruikers van Office 97 en 2000 een update van de Nederlandse spellingcontrole aanvragen. Tot 15 april 2006 kan de update per e-mail gratis bij de producent, Polderland Language and Speech Technology bv, worden aangevraagd. Na deze datum kunnen gebruikers de update bestellen via de webshop van Polderland.

Aanvragen
De gratis update van de Nederlandse spellingcontrole voor Microsoft® Office 97 en 2000 kan nog tot 15 april worden aangevraagd door een e-mail te sturen naar [email protected] Vermeld hierbij om welke Office-versie het gaat en het aantal licenties, zodat de juiste update toegestuurd kan worden. Vanaf 15 april kan de update voor €5 worden besteld via de webshop van Polderland: www.polderland.nl/webwinkel. De updates van de spellingcontrole voor Office XP en 2003 zullen binnenkort via de website van Polderland en Microsoft te downloaden zijn.

Proofing Tools Set voor het Nederlands
Indien men nog niet beschikt over een Nederlandse spellingcontrole kan via de webshop van Polderland de spellingcontrole met woordafbreker of de complete Proofing Tool set (inclusief grammaticacontrole en thesaurus) worden besteld. Deze producten zijn beschikbaar voor Microsoft® Office 97 en hoger en hebben het officiële Spellingslogo van de Nederlandse Taalunie ontvangen, hetgeen inhoudt dat de producten voldoen aan de nieuwe Nederlandse spelling.

Omspellen
Ook bestaande teksten in brochures, op websites en in boeken moeten worden aangepast aan de nieuwe spelling. Handmatig alle bestaande teksten aanpassen is tijdrovend en foutgevoelig. Daarom lanceert Polderland Language & Speech Technology bv in april de Omspeller. De Omspeller is een programma waarmee bestaande teksten in verschillende tekstformaten automatisch naar de nieuwe spelling worden omgezet.

Trefwoorden: Computer Software, Spellingscontrole

Contact Polderland Language & Speech Technology

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share