Propria BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kirkenbos 1037 , 6546 BB Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Propria BV

Terwijl Propria als focus en doel heeft je te helpen (je klachten of problemen te verminderen of op te lossen), is er aandacht voor jou als mens in ontwikkeling. Propria streeft er samen met je jouw leven zo volledig mogelijk te leven, zo krachtig als maar mogelijk is – gegeven jouw waarden en talenten.

Propria kiest bewust voor behandelmethoden die zijn nut en effectiviteit in de praktijk of in wetenschappelijk onderzoek hebben bewezen. Als psycholoog ben ik goed geschoold en ervaren, bij voortduring bijgeschoold en gesuperviseerd. Dit garandeert een breed en modern aanbod van hulpverlening.
Behandelmethoden en therapie

Dit zijn bijvoorbeeld Hypnotherapie, Emotional freedom techniques, Imaginatietherapie en Integratieve Psychotherapie. Meer informatie over de therapie vormen leest u hier: therapie vormen.
Integratieve psychotherapie is een door de EAP(Europese Associatie voor Psychotherapie) erkende gespecialiseerde vorm van psychotherapie waarin de mens als uniek individu centraal staat. De combinatie van therapieën heeft altijd tot doel een zo effectief mogelijke aanpak te realiseren.
Zo is ieder therapie- of begeleidingstraject een aanpak op maat waarin ruimte is om de eigen unieke vermogens en mogelijkheden te verkennen en te gebruiken.
Wij hebben geen wachtlijst – U kunt bij ons direct terecht

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Propria-BV-1325692907456767/
Twitter: https://twitter.com/propria_BV

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Propria BV in Kirkenbos 1037, Nijmegen Gelderland 6546 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Coaching diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Coaching per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6546 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826422]