R'Estate BV - Rutgers og

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkenbos 1053 , 6546 BB Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over R'Estate BV - Rutgers og

Kantoorruimte en bedrijfsruimte van R´Estate en Rutgers o.g. in Nijmegen e.o. is veel meer dan een paar muren met een dak. R'Estate B.V. en Rutgers o.g. bedenkt bij haar projecten wat de toegevoegde waarde van een gebouw moet zijn. Voor de gebruikers, voor de opdrachtgever, voor de omgeving. R'Estate B.V. en Rutgers o.g. is een internationale vastgoedontwikkelaar en -investeerder, die een groot aantal kantoren, bedrijfsruimtes en bedrijvencentrums ontwikkelt en verhuurt . We creëren optimale werkomgevingen voor onze huurders.

Uitgekiende ligging tussen de Randstad en het Ruhrgebied. KAN (Knooppunt Arnhem-Nijmegen) kent een sterke regionale markt en heeft een grote economische dynamiek. Tal van grote (internationale) bedrijven, kennisorganisaties en logistieke bedrijven zijn gehuisvest in KAN. De ligging nabij de Nederlands-Duitse grens maakt vestiging voor organisaties die internationaal werken interessant. Nijmegen ligt tussen Schiphol en de luchthaven Düsseldorf en vanaf Airport Weeze (bij Goch) in Duitsland zijn dagelijks vluchten naar vele Europese bestemmingen. In een straal van 150 kilometer rondom Nijmegen wonen en werken 20.000.000 mensen.

De kantoorruimte en bedrijfsruimtes van R'Estate en Rutgers o.g. liggen voornamelijk op de bedrijventerreinen Kerkenbos en Bijsterhuizen in Nijmegen en in Kranenburg (Nütterden)/ Kleve in Duitsland. Toplocaties direct gelegen aan een aantal grote verbindingswegen. In enkele minuten zit je op de A50 richting Arnhem of 's-Hertogenbosch of op de A73 richting Duitsland, Venlo, Maastricht, etc.

Kantoor- en bedrijfsruimte in Duitsland.

Vanuit het oogpunt van steeds verdergaande internationalisering is het voor veel bedrijven een optie om over de grens te kijken naar vestigingsruimte. R'Estate en Rutgers o.g. biedt op 10 rijminuten afstand van Nijmegen zowel kantoor- als bedrijfsruimtes in multifunctionele verzamelgebouwen in Kranenburg, Duitsland.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nijmegen Gelderland

Is R'Estate BV - Rutgers og in Kerkenbos 1053, Nijmegen Gelderland 6546 BB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vastgoedmanagement diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Vastgoedmanagement per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6546 BB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3755315]