Radboud Universiteit Nijmegen kiest voor de tweede keer op rij voor Scholten Awater

Radboud Universiteit Nijmegen kiest voor de tweede keer op rij voor Scholten Awater van Scholten Awater B.V.

Door: Scholten Awater B.V.  27-07-2009

De Radboud Universiteit Nijmegen heeft 21 onderzoeksinstituten en biedt inmiddels 107 opleidingen aan (40 bacheloropleidingen en 67 masteropleidingen), verdeeld over negen faculteiten: Filosofie, Theologie, Religiewetenschappen, Letteren, Rechtsgeleerdheid, Managementwetenschappen, Sociale Wetenschappen, Medische Wetenschappen en Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica. De Radboud Universiteit Nijmegen is een studentgerichte onderzoeksuniversiteit met 4.800 medewerkers en 18.000 studenten welke allen veel gebruik maken van de aanwezige ICT-hardware binnen de Universiteit. Naast veranderende wensen wordt de apparatuur ook economisch afgeschreven en vervangen. Middels de Europese Aanbesteding is de Radboud Universiteit Nijmegen opzoek gegaan naar een betrouwbare, meedenkende en dienstverlenende partij.

Scholten Awater is met haar aanbieding op het gebied van desktops, monitoren en diensten beoordeeld als de beste leverancier. Hierbij heeft Scholten Awater de overige zeven aanbieders overtroffen. De gunning houdt in dat er gemiddeld 800 complete systemen per jaar worden geleverd binnen de contractsperiode van twee jaar met een optionele verlenging van twee keer één jaar.

Theo Willems, Algemeen Directeur Scholten Awater: ”Scholten Awater is vaste leverancier van het merendeel van de Nederlandse universiteiten. Als Nijmeegs bedrijf vinden we het dan ook bijzonder belangrijk om de Radboud Universiteit Nijmegen te mogen bedienen. Zo'n aanbestedingsprocedure is altijd weer spannend. De IT-markt is een zeer stevige markt. We zijn dan ook zeer blij dat we wederom als beste partij uit de bus zijn gekomen.

Over Scholten Awater:
Of het nu gaat om de inrichting van 100 of 5.000 werkplekken of om de inrichting van datacenters, we denken mee in het complete proces van kantoorautomatisering. Van de inventarisatie van uw organisatie en doelen tot heldere afspraken en strakke planning. Van de levering vanuit ons 15.000m2 tellende distributiecentrum tot installatie, evaluatie en terugkoppeling. Standaardisatie is daarbij de rode draad in alles wat we doen. Want uiteindelijk biedt dat u schaalvoordeel, efficiency en bovenal gemak.

Vanuit die gedachte hebben we ervoor gekozen ons te specialiseren in het leveren van hardware en alle mogelijke diensten die daarmee kunnen samenhangen. Met die aanpak mogen we ons inmiddels de grootste IT-reseller van Nederland noemen.


Contact Scholten Awater B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share