Scholten Awater wordt Kyocera Champ partner

Scholten Awater wordt Kyocera Champ partner van Scholten Awater B.V.

Door: Scholten Awater B.V.  04-02-2009

Etienne Hendriks, General Manager Kyocera Mita Nederland:”Kyocera Mita heeft een uitgesproken visie op zaken doen. Economie en ecologie moeten hand in hand gaan. Daarnaast geloven wij sterk in de toegevoegde waarde van partners die onze eindgebruikers adviseren bij het optimaliseren van hun printpark. Daarom verkopen wij onze producten alleen via geautoriseerde Kyocera dealers. De samenwerking met Scholten Awater, de grootste totaalleverancier van hardware en IT-diensten in Nederland past uitstekend bij deze filosofie. Net als bij Kyocera Mita Nederland staat bij Scholten Awater klantgericht werken én denken altijd voorop”.

Theo Willems, Algemeen Directeur Scholten Awater: “Kyocera is een logische keuze om actief op te nemen in ons portfolio. Naast een breed assortiment is er vooral een onderscheidend vermogen op de gebieden transparantie en duurzaamheid. De transparantie vindt men terug in de inzichtelijke én aantrekkelijke printkosten. De duurzaamheid zit 'm vooral in de gebruikte technologie, zoals de keramische drum. Al met al versterkt Kyocera hiermee ook de kernwaarden van Scholten Awater en haar klanten”.

Kyocera
Kyocera Mita Corporation is een van ’s werelds meest toonaangevende bedrijven op het gebied van kantoordocumentoplossingen. Het productportfolio bestaat uit printers, multifunctionele systemen, software, breedformaatapparatuur, onderdelen, gebruiksartikelen en efficiënte documentoplossingen. De innovatieve Kyocera producten bevatten superieure printercontrollers, gebouwd op basis van onderdelen met een lange levensduur. Dit betekent lage totale eigendomskosten en een hoge efficiency op de werkvloer.

Ga voor meer informatie naar: www.kyoceramita.nl


Kyocera Mita Corporation is een volle dochteronderneming van Kyocera Corporation. Kyocera Corporation is een toonaangevende fabrikant van hightech keramische techniek, elektronische componenten, zonnecellen en elektronische kantoorapparatuur en staat op nummer 491 in de BusinessWeek-lijst van de 1.200 meest gewaardeerde bedrijven wereldwijd. De doelstellingen van Kyocera Corporation op lange termijn omvatten het verder ontwikkelen van activiteiten die telecommunicatie en informatieverwerking, milieubescherming en de kwaliteit van het leven ondersteunen.


Scholten Awater
Of het nu gaat om de inrichting van 100 of 5000 werkplekken, Scholten Awater denkt mee in het complete proces van kantoorautomatisering. Van de inventarisatie van de organisatie en doelen tot heldere afspraken en strakke planning. Van de levering vanuit het 15.000 vierkante meter tellende distributiecentrum in Bijsterhuizen tot evaluatie en terugkoppeling. Standaardisatie is de rode draad in alles wat Scholten Awater doet. Want uiteindelijk biedt dat schaalvoordeel, efficiency en bovenal gemak.

Vanuit die gedachte heeft Scholten Awater ervoor gekozen zich te specialiseren in het leveren van hardware en alle mogelijke diensten die daarmee samenhangen. Met die aanpak mag Scholten Awater zich inmiddels de grootste IT-reseller van Nederland noemen.

Ga voor meer informatie naar www.sa.nl


Contact Scholten Awater B.V.

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share