Slot Jacobs & Bloemen Advocaten & Belastingadviseurs

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oranjesingel 75 , 6511 NR Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Slot Jacobs & Bloemen Advocaten & Belastingadviseurs

Wij bedienen als advocaten en belastingadviseurs zowel ondernemers als particulieren. Onze doelstelling is zo mogelijk vanaf de aanvang te begeleiden en te adviseren ter voorkoming van procedures.

Veel cliënten zijn dat al sedert de start van ons kantoor in 1990. Wij hechten aan duurzame relaties. Wij kenmerken ons door korte lijnen en een voortvarende behandeling.

Steeds meer ondernemers, met name in het klein- en middenbedrijf, vinden hun weg naar ons kantoor in een vroegtijdig stadium, zodat wat een groot probleem had kunnen worden op bijvoorbeeld fiscaal gebied, arbeidsrechtelijk terrein (arbeidsconflict) of met een bepaalde debiteur (incasso), vroegtijdig kan worden opgelost buiten een procedure om. Veelvuldig staan wij ook ondernemers bij in een echtscheiding en we hebben een ruime ervaring met de verdeling van de gemeenschap van goederen dan wel afwikkeling van de huwelijksvoorwaarden en complexe alimentatieberekeningen.

In hoge mate zijn de advocaten bekend met de lopende zaken op kantoor en zo nodig kan wederzijds ingesprongen worden. Zaken worden onderling veelvuldig besproken zodat de diverse aspecten uit de verf komen. Bij de behandeling komt daardoor zowel de juridische als de fiscale problematiek naar voren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Slot Jacobs & Bloemen Advocaten & Belastingadviseurs in Oranjesingel 75, Nijmegen Gelderland 6511 NR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6511 NR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817940]