Stadswinkel, Gemeente Nijmegen - Stadswinkel bezoekadres:

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Marienburg 30 , 6511 PS Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Stadswinkel, Gemeente Nijmegen - Stadswinkel bezoekadres:

De gemeentelijke organisatie bestaat uit een directieraad, gemeentesecretaris en 27 afdelingen. Zij werken binnen de gezamenlijke missie:
Wij streven ernaar een moderne netwerkorganisatie te zijn die van buiten naar binnen werkt. De wensen en behoeften van de mensen die in Nijmegen wonen, werken, ondernemen en samenleven staan centraal in alles wat we doen.

We werken aan vraagstukken vanuit een breed perspectief en zoeken steeds naar de juiste mensen en methoden om deze succesvol en efficiënt aan te pakken. Binnen onze organisatie door mensen, afdelingen, projecten en initiatieven te verbinden. Buiten onze organisatie door beleid en projecten op transparante wijze in en met de stad te ontwikkelen.

We functioneren als eenheid, bieden een hoge mate van professionaliteit en klantgerichtheid, werken resultaatgericht en vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor de stad Nijmegen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

05-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stadswinkel, Gemeente Nijmegen - Stadswinkel bezoekadres: in Marienburg 30, Nijmegen Gelderland 6511 PS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sport diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Sport per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6511 PS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821456]