StageMax BV

Afdrukken

Is StageMax BV incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuwe Marktstraat 54D , 6511AA Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over StageMax BV

Een stage zoeken. Hoe pak je dat aan?
Hoe moet je nu een HBO-stage zoeken? Een stage zoeken kan op verschillende manieren. Je kunt reageren op een stage bij een vacaturebank en afwachten of je in aanmerking komt. Vaak ben je een van de tientallen studenten die reageert.
Stop met stage zoeken. StageMax helpt je!
Dit is een aanpak die StageMax totaal omdraait. Als je een HBO-stage zoekt, dan willen we graag met je in contact komen om te bespreken wat jij zoekt in een HBO-stage. Een stage zoeken kan door het grote aanbod erg vermoeiend en onoverzichtelijk zijn. StageMax wil ervoor zorgen dat jij totaal ontzorgd wordt. Hiervoor moet je je eerst inschrijven bij StageMax. Hierna zullen we contact met je opnemen voor de vervolgstappen. Als je in aanmerking komt voor een stage dan nodigen wij je uit voor een persoonlijk intakegesprek op ons kantoor. Wij kunnen je goed voorbereiden op een eventueel sollicitatiegesprek. Onze dienstverlening is helemaal gratis voor studenten. Dus waar wacht je

Kaart

Is StageMax BV in Nieuwe Marktstraat 54D, Nijmegen Gelderland 6511AA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Persoonlijke Ontwikkeling diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Persoonlijke Ontwikkeling per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6511AA, Nederland

 • Urchitecton

  Lenardstraat 26 Nijmegen Gelderland 6533 DL

 • Rinkel

  Kerkenbos 1015 /E Nijmegen Gelderland 6546 BB

 • Korm Plastics

  Acaciastraat 11 Nijmegen Gelderland 6521 NE

 • Elwee Trading

  Fleminghstraat 84 Nijmegen Gelderland 6532 XH

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3813746]