Stichting Dienstencentrum OBG

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prof Cornelissenstraat 2 , 6524 PJ Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Stichting Dienstencentrum OBG

OBG is de plek in Nijmegen-Oost voor onbezorgd wonen, ontmoeten en actief zijn. OBG levert persoonlijke verzorging aan huis, hulp bij het wonen, daginvulling en gezellig contact in het OBG-Dienstencentrum. Bij OBG kun je diverse ruimten huren voor een activiteit of als werkplek voor een ZZP-er. OBG biedt ook onderdak aan dementerende ouderen in twee kleinschalige groepswoningen. OBG levert tevens personenalarmering in de wijk en tal van activiteiten voor oud en jong.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nijmegen Gelderland

Is Stichting Dienstencentrum OBG in Prof Cornelissenstraat 2, Nijmegen Gelderland 6524 PJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer honden toegestaan diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen honden toegestaan per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6524 PJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819451]