STRICTLY PEOPLE GENOMINEERD VOOR HIGH GROWTH AWARDS 2008

STRICTLY PEOPLE GENOMINEERD VOOR HIGH GROWTH AWARDS 2008 van Strictly People

Door: Strictly People  03-11-2008
Trefwoorden: Detachering, Finance, Werving

Strictly People uit Nijmegen, gespecialiseerd in de werving, selectie en detachering van Finance en Payroll Professionals,
is genomineerd voor de High Growth Awards 2008 regio Oost-Nederland.


Strictly People is genomineerd voor de High Growth Awards 2008, de verkiezing voor de best en snelst groeiende bedrijven in de zes regio’s van Nederland. Deelnemende bedrijven zijn beoordeeld op hun omzetgroei in de afgelopen drie jaar, maar ook op de kwaliteit van de groei.

Zowel een regionale als een landelijke jury, gevormd door ondernemers en deskundigen op het gebied van groei, beoordeelde de bedrijven op zes criteria: absolute groei, voorbeeldfunctie, groei als onderdeel van de strategie, het profiel van de ondernemer, financiële gezondheid en het toekomstperspectief. Op dinsdag 18 november 2008 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een prijsuitreiking in Hotel-Theater Figi te Zeist.

De nominatie voor de High Growth Awards is een gevolg van de ambitieuze strategie van Strictly People, die gericht is op het realiseren van een duidelijke groei. Al sinds 2003 verdubbelde het bedrijf zijn omzet jaarlijks. Wim van den Nobelen en Toine Rullens, directeuren van Strictly People, zijn erg enthousiast over de nominatie. Van den Nobelen: “ Wij zijn in de afgelopen jaren hard gegroeid. Onze omzet is sinds drie jaar geleden verdrievoudigd, daarnaast heeft een volledige interne professionalisering plaatsgevonden en hebben we een nieuwe merknaam gelanceerd.

We zijn een ambitieus bedrijf en zijn van plan de komende jaren te blijven groeien en ontwikkelen. De vraag van bedrijven naar onze dienstverlening groeit. Willen we de kwaliteit van onze dienstverlening zo hoog houden en de zo belangrijke persoonlijke relatie met onze klanten behouden, dan is groei noodzakelijk.”

De uitreiking van de High Growth Awards is een jaarlijks terugkerend initiatief van Port4Growth, een door groeiondernemers opgericht, onafhankelijk platform voor groeiende bedrijven, in samenwerking met zijn partners PricewaterhouseCoopers, Rabobank en bizz.


Strictly People is gespecialiseerd in de werving, selectie en detachering van Finance en Payroll Professionals. Strictly People stelt zich ten doel een match te maken die professioneel én persoonlijk tot in detail klopt. Dat kan zij omdat ze de specifieke wensen en behoeftes van organisaties en professionals uitgebreid in kaart brengt en oprechte interesse en aandacht voor de mens toont.

Nijmegen, 30 oktober 2008

Neemt u voor meer informatie contact op met:
Strictly People
Wim van den Nobelen
Canisiussingel 28
6511 TJ NIJMEGEN

Telefoonnummer: (024) 355 15 15
Fax: (024) 355 39 07
Internet: www.strictlypeople.nl
E-mail: [email protected]

Meer informatie over de High Growth Awards 2008 vindt u op www.highgrowthawards.nl.

Trefwoorden: Awards, Detachering, Finance, Growth, Nominatie, Payroll, Professionals, Selectie, Werving

Contact Strictly People

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share