Machinaal stucwerk

Door: Stukadoors en Afbouwbedrijf Peters  21-07-2015
Trefwoorden: Stucadoor, Stukadoor, machinaal stucwerk

Stukadoors- en afbouwbedrijf Peters beschikt over machinale stucwerktechnieken. Machinaal stukadoren is een techniek om het arbeidsintensieve stukadoren te verlichten. Hoewel de term machinaal doet vermoeden dat het vanzelf gaat, blijft het handwerk. Voordelen van machinaal stukadoren zijn: het gaat sneller dan traditioneel stukadoren; grote laagdiktes; lichter voor de vakman; ideaal voor nieuwbouw en renovatie omdat in korte tijd grote oppervlaktes kunnen worden afgewerkt.

Trefwoorden: machinaal stucwerk, Stucadoor, Stukadoor,

Andere producten en diensten van Stukadoors en Afbouwbedrijf Peters

Renovatie werkzaamheden van Stukadoors en Afbouwbedrijf Peters thumbnail
21-07-2015

Renovatie werkzaamheden

Voor complete stucwerk gerelateerde renovatie aan uw woning.


21-07-2015

Restauratie werkzaamheden

Wij zijn ook vakkundig in restauratie werkzaamheden. Dat wil zeggen dat het stucwerk zoveel mogelijk in de oude staat wordt terug gebracht. Dit geldt zowel voor plafonds en wanden. Denk hierbij ook aan restauuratie van bv sierlijsten.


Buitengevels van Stukadoors en Afbouwbedrijf Peters thumbnail
21-07-2015

Buitengevels

Er bestaan diverse mogelijkheden voor het afwerken van buitengevels, bijvoorbeeld: Gladde wandafwerking, Schuurwerk, Sierpleisters en Italiaanse marmer stucco. Cement mortel wordt vaak toegepast op buitengevels, kan goed tegen vocht en is zeer hard.


Lijsten en ornamenten van Stukadoors en Afbouwbedrijf Peters thumbnail
21-07-2015

Lijsten en ornamenten

Kooflijsten zijn lijsten die worden aangebracht tussen wand en plafond. De lijsten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Er zijn speciale gordijnkoven leverbaar waar de gordijnen achter gehangen worden. De gordijnrails wordt onzichtbaar weggewerkt en de gordijn


exclusieve wandafwerkingen van Stukadoors en Afbouwbedrijf Peters thumbnail
21-07-2015

exclusieve wandafwerkingen

Onder deze speciale afwerkingen vallen bijvoorbeeld leemstuc, stucco, betonlook en terrastone. Deze afwerkingen geven uw ruimte een bijzondere, unieke uitstraling.


Sierpleister van Stukadoors en Afbouwbedrijf Peters thumbnail
21-07-2015

Sierpleister

Spachtelputz/spachtelpleister is een sierpleister met een regelmatige korrelige structuur op basis van een kunsthars- gebonden product. Deze afwerking is zeer duurzaam door zijn stoot- en krabvastheid.


Schuurwerk van Stukadoors en Afbouwbedrijf Peters thumbnail
21-07-2015

Schuurwerk

Schuurwerk is een zeer fraaie eindafwerking voor wanden en plafonds. Hierbij wordt een vlamstructuur aangebracht in het werk, wat een schaduweffect geeft.


Glad pleisterwerk van Stukadoors en Afbouwbedrijf Peters thumbnail
21-07-2015

Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk is een wand- en plafondafwerking waarbij de muren en plafonds spiegelglad worden opgeleverd.