Swartjes Transport BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nijverheidsweg 42 , 6541 CM Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Swartjes Transport BV

Swartjes Transport BV is een familie bedrijf dat vanaf 1960 actief is in de regio Nijmegen. De activiteiten van het bedrijf bestaan uit de inzameling van afvalstoffen, de verhuur van afzetcontainers w.o. opslagcontainers, het verzorgen van transporten voor derden w.o. los te storten producten zoals afvalstoffen, (secundaire)bouwstoffen, kraanwagen transporten (zware kraanwagen), transporten van stukgoed producten met platte laadbak zoals kozijnen, machine onderdelen, etc.
Onze organisatie kenmerkt zich door kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Korte informele lijnen en mensen met verstand van zaken die dicht bij de praktijk staan helpen de klanten verder. De organisatie is professioneel en erop gericht efficiënt te functioneren. Het bedrijf weet op deze wijze klanten zeer lang aan zich te binden. 25 jaren aaneengesloten klant zijn bij Swartjes is eerder regel als uitzondering.
Op de in Nijmegen centraal gelegen bedrijfslocatie van ruim 2 ha. welke is v.v. een provinciale milieuvergunning worden bouwstoffen zoals zand en grind opgeslagen en verladen en afvalstoffen overgeslagen en be- en verwerkt.
Op de locatie gelegen aan de Nijverheidsweg kan men ook afvalstoffen aanleveren en bouwstoffen afhalen.

Zowel de zakelijke als de particuliere klant wordt door de mensen van Swartjes verder geholpen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Is Swartjes Transport BV in Nijverheidsweg 42, Nijmegen Gelderland 6541 CM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6541 CM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820355]