Tramex Lastechnische Groothandel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dr. de Blecourtstraat 55 , 6541 DG Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Tramex Lastechnische Groothandel

Tramex levert gecertificeerde kwaliteitsproducten op het gebied van onder andere lastechniek, lastoevoegmaterialen en gassen. Uitgebreide vakkennis en jarenlange expertise resulteren in betrouwbaar advies en snelle service.

Met onze eigen professionele technische dienst repareren en onderhouden wij lasmachines, lastoortsen en andere lastechnische producten van alle merken. U kunt uw apparatuur bij ons laten keuren volgens de norm NEN3140 en EN1090. Met onze servicedienst staan wij garant voor een 24-uursservice aan huis.

Tramex staat voor:

Vakkundige medewerkers.

Branchekennis.

Betrouwbaarheid/loyaliteit.

Korte lijnen, persoonlijke benadering.

Tramex heeft een eigen bezorgdienst. Binnen een straal van 50 km komen wij uw bestelling afleveren, ook in Duitsland!

Met eigen servicevoertuigen kunt u bij Tramex gegarandeerd terugvallen op een 24-uurs servicedienst aan huis.

De eigen technische dienst verzorgt, onderhoudt en repareert lasmachines, lastoortsen en andere lastechnische producten. Deze reparaties kunnen zowel in onze eigen technische dienst als bij de klant worden uitgevoerd.

Wij keuren uw apparatuur volgens de NEN3140 en EN1090 norm. De inspecties worden door onze monteurs met speciale testapparatuur uitgevoerd. Van iedere, door ons gekeurde machine, ontvangt u een certificaat met de keuringsresultaten.

Onze visie is: lassen kan altijd efficiënter. Wij lopen graag met u het totale bedrijfsproces door om te zien waar er tijd, geld of energie kan worden bespaard.

In Nederland controleert de Arbeidsinspectie de arbeidsomstandigheden. De eisen op het gebied van bestrijding van de binnenluchtvervuiling worden steeds strenger.

De overheid besteedt tevens veel aandacht aan de kwaliteit van de binnenlucht. Het is verplicht te voldoen aan de MAC-waarde.

Wij adviseren u waar u op moet letten en hoe u schade door vuile lucht kunt voorkomen. Wij bieden de juiste oplossing voor uw specifieke situatie.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Welder

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tramex Lastechnische Groothandel in Dr. de Blecourtstraat 55, Nijmegen Gelderland 6541 DG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6541 DG, Nederland

 • Stadelmaier

  Dorpsstraat 112 Nijmegen Gelderland 6544 AG

 • Mailboat

  Regentessestraat 21 Nijmegen Gelderland 6522 AN

 • J.w. De Bruijn

  Hatertseweg 733 Nijmegen Gelderland 6535 ZR

 • Bactimm

  Middenkampweg 17 Nijmegen Gelderland 6545 CH

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3767454]