Verloskundige Praktijk Nijmegen-West

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Horstacker 1644 , 6546 EX Nijmegen, Gelderland

E-mail

Over Verloskundige Praktijk Nijmegen-West

Kennis, goede begeleiding en een goede voorbereiding op de bevalling helpen je om optimaal van de komende tijd in de zwangerschap te kunnen genieten. Wij werken in een hecht team van vijf verloskundigen en twee praktijkassistentes en begeleiden je tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed indien je woonachtig bent in Nijmegen. Onze praktijk bevindt zich in het nieuwe wijkgezondheidscentrum Lindenholt; hier werken wij nauw samen met o.a. de huisartsen, fysiotherapeuten en het consultatiebureau. Onze praktijkruimte bevindt zich op de eerste etage. Een lift is aanwezig. Gratis parkeren voor de deur.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

06-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Obstetricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Verloskundige Praktijk Nijmegen-West in Horstacker 1644, Nijmegen Gelderland 6546 EX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Online Afspraak Maken diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Online Afspraak Maken per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6546 EX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825854]