Woonvloeren.nl

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkenbos 10111 , 6546 BJ Nijmegen, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Woonvloeren.nl

Woonvloeren.nl is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebied van allerlei soorten vloerafwerkingen voor woningbereik.
Te denken valt dan bijvoorbeeld aan PVC vloeren en gietvloeren, maar ook marmoleum en tapijt.
PVC vloeren oftewel ook LVT vloeren genoemd zijn er in talloze kleuren en varianten die niet van levensecht zijn te onderscheiden en zijn een zeer goed alternatief voor bijvoorbeeld parket en plavuizen. Voordeel is dat je deze vloeren niet periodiek moet waxen en/of oliën.
Tevens levert Woonvloeren.nl ook allerlei oplossingen voor zonwering zoals jaloezieën, rolgordijnen en plissé's.
Daarnaast kunt U bij Woonvloeren.nl ook terecht voor oplossingen op het gebied van schoonmaak- en onderhoudsproducten en voor bescherming van Uw mooie vloer. Denk dan aan bijvoorbeeld stoelpoot-bescherming maar ook dweilwas, PU-herstellers en natuurlijk allerlei soorten entreematten.
Woonvloeren.nl is een bedrijf waar u ook terecht kunt voor kwaliteit kunstgras en karpetten in vele maten en kwaliteiten.
Indien U stalen wilt ontvangen kunt U deze makkelijk bestellen via de site en zullen deze worden opgestuurd zodat U ze thuis in Uw eigen omgeving kunt waarnemen. Indien U ideeën optilt doen en collecties wilt bekijken kan dit natuurlijk in onze showroom. Houdt er wel aub rekening mee dat dit op afspraak is en mailt of belt U vooraf zodat wij ook alle tijd voor U kunnen reserveren.
Bezoek voor inspiratie eens onze site en indien U vragen en/of opmerkingen heeft dan vernemen wij dit graag!
Tot snel.
Patrick van Huizen
Woonvloeren.nl

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/woonvloeren/

Categorieën: Flooring

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Woonvloeren.nl in Kerkenbos 10111, Nijmegen Gelderland 6546 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6546 BJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825785]