Xcape Logix Escape Room

Afdrukken

Is Xcape Logix Escape Room incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burgemeester Hustinxstraat 16 , 6512AD Nijmegen, Gelderland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over Xcape Logix Escape Room

Op één minuut van station Nijmegen bevindt zich de nieuwe escape room Nijmegen, Xcape Logix! Houd je van een uitdaging en vind je het leuk om samen met je vrienden iets nieuws te doen? Dan dagen we je uit om ons escape room te proberen. De real escaperoom (ook wel escape game, room escape of exit game genoemd) is een activiteit die gebaseerd is op de populaire “escape the room” computer games, waarbij je door middel van puzzels op te lossen de ruimte moet zien te ontvluchten binnen een bepaalde tijdslimiet.

Je team is je belangrijkste bezit, maar tegelijkertijd is het de grootste uitdaging om de specifieke kwaliteiten van elke teamgenoot te verenigen en optimaal te benutten. Alleen door goed te communiceren kan je ontsnappen. Kortom alles “draait” om goede samenwerking, de “sleutel” tot jullie ontsnapping ;).

Durf jij het aan? Reserveer dan snel bij ons escape room in Nijmegen.


Kaart

Openingstijden

Ma - Zo
-

Producten en diensten

escape room

08-06-2016

Ga jij de uitdaging aan? Laat je opsluiten en probeer te ontsnappen binnen 60 minuten.Andere diensten in de buurt van Nijmegen Gelderland

Is Xcape Logix Escape Room in Burgemeester Hustinxstraat 16, Nijmegen Gelderland 6512AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer bedrijfsuitje nijmegen diensten in Nijmegen Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nijmegen bedrijfsuitje nijmegen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nijmegen Gelderland, 6512AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3812928]