ABS Projecten BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Galvaniweg 10 C , 8071 SC Nunspeet, Gelderland

E-mail

Over ABS Projecten BV

ABS Projecten:
ABS Projecten is een zelfstandig en onafhankelijk bouwkundig adviesbureau met jarenlange ervaring op het gebied van woning- en utiliteitsbouw, renovatie- en restauratieprojecten.
De afgelopen jaren hebben wij diverse projecten begeleidt van nieuw te bouwen woningen tot het bouwen van villa’s, winkels, appartementen, dagverblijven, het revitaliseren van monumentale gebouwen alsmede zwembaden en overkappingen.
Onze kernactiviteiten zijn: bouwadvies, bouwkosten, bouw- en projectmanagement, directievoering en bouwbegeleiding.

Zwembaden:
Eén van de kernactiviteiten van ABS Projecten is het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van zwembaden.
In de afgelopen 25 jaar hebben wij voor gemeenten, stichtingen en enkele particulieren zo’n dertigtal zwembaden in Nederland gerealiseerd.
Met name voor gemeenten en stichtingen zijn subtropische zwemparadijzen, golfslagbaden, wedstrijdbaden en therapiebaden gebouwd.
De betreffende zwembaden bestonden in hoofdzaak uit nieuwbouw maar ook uitbreiding, verbouw en renovatie van zwembaden zijn onderdeel geweest van de uitgevoerde werkzaamheden.
Door deze ruime ervaring weet ABS Projecten als geen ander dat bij het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van zwembaden specialisme een grote vereiste is, aangevuld met de nodige expertise aangaande de E en W- installaties, waterbehandeling en inrichting.

Zwembadoverkappingen:
Naast het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van zwembaden kan ABS Projecten u ook een totaalconcept aanbieden voor een zwembadoverkapping met semi-mobiel schuivende delen [motorisch bediend] welke over een bestaand buitenbad wordt gebouwd.
Doordat bestaande openluchtbaden al jaren kampen met ”tegenvallende inkomsten” en het ”wegblijven van bezoekers” hoort men steeds meer noodkreten van bestuurders en personeel van openluchtbaden dat er iets dient te gebeuren om de bezoekersaantallen te verhogen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is ABS Projecten BV in Galvaniweg 10 C, Nunspeet Gelderland 8071 SC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nunspeet Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nunspeet Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nunspeet Gelderland, 8071 SC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3764900]