Alien vd Beek Pedicure Praktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prinses Margrietstraat 4 , 8071 LJ Nunspeet, Gelderland

E-mail

Over Alien vd Beek Pedicure Praktijk

Sinds juni 2006 ben ik, met heel veel plezier, werkzaam als pedicure. Ik ben in het bezit van de certificaten voor de diabetische en reumatische voet. En nog steeds volg ik regelmatig een cursus om u beter van dienst te kunnen zijn. Ik werk hygiënisch en met moderne apparatuur.

Per 1 januari 2009 ben ik geregistreerd in het KRP (Kwaliteits Register voor Pedicures). Dit houdt in dat een pedicure-behandeling door uw zorgverzekeraar vergoed wordt, als u diabetes- en/of reumapatiënt bent.

Als gediplomeerde pedicure – aangesloten als lid bij ProVoet – heb ik me na de basisopleiding verder verdiept in specialisaties en technieken. Zo ben ik nog meer allround geworden in het uitoefenen van mijn beroep.

Openingstijden

Ma, Do - Zo
Gesloten
Di - Wo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Nail Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Alien vd Beek Pedicure Praktijk in Prinses Margrietstraat 4, Nunspeet Gelderland 8071 LJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Voetverzorging diensten in Nunspeet Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nunspeet Voetverzorging per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nunspeet Gelderland, 8071 LJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826250]