Bakkerij Van Dongen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationslaan 47 , 8071 CK Nunspeet, Gelderland

E-mail

Over Bakkerij Van Dongen

Al meer dan 50 jaar is Bakkerij van Dongen het adres van Noordwest Veluwe op het gebied van ambachtelijk brood, banketproducten en ook voor chocolade artikelen.

Voor particulier en bedrijf staan wij bekend om ons persoonlijk contact en deskundig advies. Onze producten worden dagelijks vers bereid met uitsluitend A-producten.

Naast ons reguliere bakkers assortiment met meer dan 30 soorten brood, met als specialiteit ons desembrood, hebben wij ook een ontbijtservice en een partyservice oftewel catering. Of u nu een ontbijtmand nodig heeft, of op zoek bent naar een goede leverancier voor lunchbuffetten, wij zijn u graag van dienst.

Ook in onze chocolaterie worden al onze chocoladeproducten op ambachtelijke wijze bereid. Een groot assortiment van luxe bonbons, die ook op verzoek gemaakt kunnen worden met bijvoorbeeld bedrijfslogo's of custom-made figuren.

Op het gebied van taarten zijn wij erg veelzijdig. Ook hiervoor geldt dat we onze taarten en vlaaien met zorg en A-producten maken. En ook hiervoor kunnen we taarten maken op uw wensen afgestemd. Logo taarten, foto taarten en uiteraard ook bruidstaarten worden in grote getalen bij ons afgenomen. Bedrijven die deze als relatiegeschenk willen geven aan klanten, bruidsparen die een mooie bruidstaart wensen of voor speciale verjaardagstaarten, u bent bij ons aan het juiste adres.

Als luxe banketbakker kunnen wij verse taarten, moorkoppen, tompouces, gebakjes, kwarkpunten, cakes, koekjes, saucijzenbroodjes, gevulde koeken, uddelermeertjes, en nog veel meer leveren.

Kortom, of u nu op zoek bent naar een bakkerij voor uw dagelijks brood, een chocolaterie voor de lekkerste bonbons, een banketbakker voor lekkernijen of een cateraar voor uw buffetten: VAN DONGEN

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Bakkerij-van-Dongen-296315210466056/

Categorieën: Bakeries

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Nunspeet Gelderland

Is Bakkerij Van Dongen in Stationslaan 47, Nunspeet Gelderland 8071 CK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Webshop diensten in Nunspeet Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nunspeet Webshop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nunspeet Gelderland, 8071 CK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818678]