Pijkeren BV Van Straatwerk en Sierbestrating

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Feithenhofweg 21 , 8071 XB Nunspeet, Gelderland

E-mail

Over Pijkeren BV Van Straatwerk en Sierbestrating

Van Pijkeren BV is hét bedrijf voor bestrating en sierbestrating in Nunspeet. Of het nu gaat om de aanleg van een tuinterras, herbestraten van een project of het bestraten van de totale infrastructuur, alle disciplines zijn aanwezig.

Van Pijkeren BV is een platte organisatie met korte lijnen. Hierdoor verloopt de communicatie soepel en kan kwaliteit gewaarborgd blijven. Deze kwaliteit uit zich een in VCA- en een SEB-certificering. Opleiding, persoonlijke groei en het delen van ervaring zijn een zeer belangrijk onderdeel van het personeelsbeleid.

Zoveel mogelijk wordt ingezet op machinale bestrating om de werknemers fysiek te ontzien.

Everhard van Pijkeren is zelf ook altijd te vinden op de projecten. Opdrachtgevers waarderen het altijd nakomen van gemaakte afspraken in combinatie met goede kwaliteit en een hoog werktempo.

Om de werkzaamheden goed uit te voeren beschikt Van Pijkeren bv over de Tigerstone, diverse minishovels, drie vacuüm bandenstellers, een kraan voorzien van mechanische klemmen en meerdere hulpmiddelen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Concreting, Cementing & Paving

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pijkeren BV Van Straatwerk en Sierbestrating in Feithenhofweg 21, Nunspeet Gelderland 8071 XB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Nunspeet Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nunspeet Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nunspeet Gelderland, 8071 XB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818483]