Veluwse Koeriersdienst

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kolmansweg 44 , 8071 SG Nunspeet, Gelderland

E-mail

Over Veluwse Koeriersdienst

Veluwse Koeriersdienst al weer jaren ervaring.

De Veluwse Koeriersdienst is sinds 1 oktober 2012 gevestigd in Nunspeet. En met een ruime ervaring onderscheiden wij onds door de focus op kwaliteit en service te leggen bij alle koeriersdiensten die Veluwse Koeriersdienst uitvoert. Door deze professionele aanpak hebben we inmiddels veel tevreden klanten. Nadat we in 2012 zijn begonnen met 1 bestelauto, zijn we nu uitgebreid met verschillende soorten voertuigen waaronder onze nieuwe aanwinst de Volkwagen Crafter met meubelbak opbouw en laadklep, zodat we nu dagelijks kunnen zorgen voor een perfecte levering van al uw goederen
.
Wij zorgen ervoor dat wij altijd bereikbaar en beschikbaar zijn om onze klanten te helpen. Of het nu in het weekend 's nachts of met kerst is wij zijn 24/7 met al onze diensten beschikbaar.
Snelheid is belangrijk voor een koerier, Door snelheid te combineren met onze basisprincipes kwaliteit en service zijn wij een betrouwbare partner voor ondernemers. Ons doel is uw goederen onbeschadigd en op tijd op de plaats van bestemming bezorgen.

Openingstijden

Ma - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Veluwsekoeriersdienst/

Categorieën: Couriers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Veluwse Koeriersdienst in Kolmansweg 44, Nunspeet Gelderland 8071 SG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Transport diensten in Nunspeet Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Nunspeet Transport per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Nunspeet Gelderland, 8071 SG, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821964]