BBG Bouw

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuiderzeestraatweg 303 , 8096 BL Oldebroek, Gelderland
Gelderse Vallei

E-mail

Over BBG Bouw

BBG is actief in de utiliteitsbouw en retailbouw. Wij kunnen de nieuwbouw of verbouw van uw bedrijfspand, kantoor, winkel of showroom realiseren.

Graag stemmen wij vooraf uw wensen en eisen goed af, met u, uw adviseur en/of architect. Duidelijke en heldere afspraken maken dat u weet wat u kunt verwachten. Want voor ons is bouwen meer dan het realiseren van een pand. De samenwerking is belangrijk om uiteindelijk het juiste doel te bereiken. Wij noemen dat: bouwen met visie.

Werkwijze.
U kunt bij ons terecht voor een vrijblijvend gesprek en advies. Afhankelijk van de afspraken met u, kunnen wij een en ander voor u uitwerken. Of wellicht komt u zelf met een compleet plan.
U krijgt van ons een offerte met een open calculatie zodat u kunt zien hoe/wat wij hebben gerekend. Deze offerte kunnen wij samen met u doornemen, zodat eventuele vragen direct beantwoord kunnen worden.
Bij gunning van het werk, zal een contract worden gemaakt waarin onder andere de voorwaarden en betalingstermijnen en speciale afspraken zijn vastgelegd. Indien er sprake is van meer- of minderwerk zullen wij u hierbij van tevoren ook schriftelijk op de hoogte stellen.
Vanzelfsprekend stellen wij een planning op, die wij met u afstemmen.

Kwaliteit.
Om onze kwaliteit te waarborgen werken wij samen met betrouwbare partijen. Denk aan: architecten, ontwikkelaars, installatiebedrijven en staalconstructiebedrijven.
Om onze kwaliteit te ondersteunen zijn wij lid van Bouwend Nederland, de brancheorganisatie die de kwaliteit van de producten van de bouwbedrijven bevordert en uitdraagt.
Want dat is van belang voor de efficiency en kwaliteit. Zo zijn wij in staat om met onze moderne meetapparatuur een groot aantal meetpunten digitaal in de praktijk uit te zetten. Nauwkeurig en foutloos. Denk hierbij aan: heipalen, maatvoeren ankergroepen, maatvoeren hoeken en wanden etc.

Woningbouw.
Naast utiliteitsbouw realiseren wij ook woningen.

BBG team.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is BBG Bouw in Zuiderzeestraatweg 303, Oldebroek Gelderland 8096 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oldebroek Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oldebroek Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oldebroek Gelderland, 8096 BL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818905]