Brink Zalencentrum De

Afdrukken

Is Brink Zalencentrum De incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuiderzeestraatweg 141 , 8096 BE Oldebroek, Gelderland
Gelderse Vallei

E-mail - Geen ingevoerd

Over Brink Zalencentrum De

De Brink zalencentrum is hét adres voor al uw festiviteiten. In onze sfeervolle ambiance bieden wij u unieke mogelijkheden voor de meest uiteenlopende partijen. De zalen beschikken over ruimte en comfort, zodat u uw gasten in een ongedwongen sfeer kunt ontvangen. Bij De Brink kunt u in de drie zalen terecht voor iedere gelegenheid. In de zalen “De Brink” en “Twins” kunnen wij groepen ontvangen van 20 tot 300 personen. Wilt u met een kleiner aantal personen ongestoord vergaderen, dineren of borrelen, dan kunt u uitstekend terecht in onze “Raedskamer”. 15 september 1955 – 15 september 2015: 60 jaar de Brink I.v.m. dit jubileum zijn wij op zoek naar oude foto’s of leuke anekdotes van een feest in de afgelopen jaren. Vindt u het leuk deze met ons te delen dan ontvangen wij deze graag per mail. Jubileum-Actie: Mogen wij in ons jubileumjaar een feest u verzorgen dan bieden wij u een romantisch diner voor 2 personen aan. Deze actie geldt bij een reververing voor 15 september 2016. Voor meer informatie over deze actie kunt u altijd contact met ons opnemen. Feestjaar I.v.m. ons jubileum organiseren wij gedurende een jaar 6 evenementen – Op 3 november zijn wij van start gegaan met een gezellige avond voor 60 personen die gebruik maken van de voedselbank. Onder het genot van een drankje en een buffet hebben deze gasten eens lekker in de watten gelegd. De reacties waren overweldigend. – Op 14 september 2016 (Schapenmarkt) sluiten wij ons feestjaar af met een swingende avond, meer informatie over deze spetterende avond volgt. Kwaliteit Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom werken wij met verse producten van hoge kwaliteit. Bij goed eten hoort ook een goede wijn. Een zeer enthousiaste vinoloog zal u adviseren bij het kiezen van een smakelijke wijn. Nieuwsbrief Iedere maand versturen we een leuke nieuwsbrief. Wilt u deze ook ontvangen? Meldt u dan onderaan de pagina aan

Kaart

Is Brink Zalencentrum De in Zuiderzeestraatweg 141, Oldebroek Gelderland 8096 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Oldebroek Gelderland, 8096 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5225410]