Begrafenisonderneming Leusden Van

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ommerenveldseweg 8 A , 4032 NC Ommeren, Gelderland
Betuwe, Buren

E-mail - Geen ingevoerd

Over Begrafenisonderneming Leusden Van

Het regelen van alleen de financiële aspecten na een overlijden plaatst nabestaanden vaak voor onverwachte en onaangename verrassingen. Vaak weten zij weinig van de mogelijkheden en kosten bij een uitvaart. Het is dan soms moeilijk om aan te geven wat men wil. Onafhankelijk en deskundig advies biedt dan uitkomst. Begrafenisonderneming Van Leusden biedt U dat perspectief met veel persoonlijke aandacht en transparantie in de kosten. Onze onderneming is gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU) en voldoet aan de strenge eisen die door de SKU zijn opgelegd. Dit geeft de nabestaanden de zekerheid dat zij kunnen rekenen op een kwalitatief hoogstaande dienstverlening. Ons bedrijf is ook lid van de brancheorganisatie BGNU de spreekbuis van de gecertificeerde uitvaartbedrijven in Nederland. De broers Van Leusden staan nacht en nacht klaar om na een overlijden de familie/nabestaanden bij de staan en hen te begeleiden in de dagen voorafgaande aan het afscheid en samen de dag van de uitvaart goed voor te bereiden, wat erg belangrijk is bij het begin van het rouwproces. Wij willen U graag daarin helpen.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Funeral Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Begrafenisonderneming Leusden Van in Ommerenveldseweg 8 A, Ommeren Gelderland 4032 NC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Ommeren Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ommeren Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ommeren Gelderland, 4032 NC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818291]