Oortjeshekken

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Erlecomsedam 4 , 6576 JW Ooij, Gelderland

E-mail

Over Oortjeshekken

Oortjeshekken: dé plek in de Ooijpolder

In het natuurgebied de Ooijpolder is er een plek om tot rust te komen. Dat is Oortjeshekken: een unieke en bijzondere locatie waar sinds 1600 gasten zich thuis voelen. Ons mooie, historische pand ligt midden in de natuur, grenzend aan Nijmegen. Voor wandelaars en fietsers zijn we het start-, rust- of eindpunt voor een prachtige wandeling of fietstocht. Maar Oortjeshekken is nog zoveel meer. Naast ontbijt, lunch en diner kun je ook bij ons blijven slapen. Bij Oortjeshekken zorgen we met aandacht voor onze gasten. En dat doen we met ons hart.

Oortjeshekken wordt omringd door polderlandschap met pittoreske boerderijtjes en de rivier de Waal.Alle hotelkamers in dit monumentale pand hebben een uniek karakter. Sommige kamers kijken uit over de Waal, andere kamers grenzen aan de tuin en kijken uit over de landerijen.

Lekker eten? Dat kan de hele dag in het gezellige pand van Oortjeshekken of met mooi weer heerlijk op het terras. We houden van lekker eten en bereiden zo veel mogelijk met producten uit de streek, liefst duurzaam en vaak biologisch.

Zin in een wandeling? Vraag ons naar een van de wandeltochten in de omgeving en we leggen je graag de route uit! en fietsen kan natuurlijk ook. Oortjeshekken ligt aan de knooppuntenroute.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Oortjeshekken-226444534081197/

Categorieën: Hotels

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Oortjeshekken in Erlecomsedam 4, Ooij Gelderland 6576 JW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Telefoon diensten in Ooij Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Ooij Telefoon per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Ooij Gelderland, 6576 JW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3721988]