Bruine Drs G de

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noorderweg 44 , 6861 XX Oosterbeek, Gelderland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Bruine Drs G de

Mijn naam is Gerrit de Bruine (1949), klinisch psycholoog-psychotherapeut en 38 jaar in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) werkzaam.
Nadat ik 25 jaar in de klinische en ambulante GGZ heb gewerkt, ben ik in 2000 een eigen praktijk begonnen. Daarnaast heb ik werkervaring in de forensische en transculturele psychiatrie.

In een gebouw achter mijn woonhuis voer ik deze praktijk, waarin tevens de praktijk van mijn vrouw (logopedist-stottertherapeut) is gevestigd.

Ik ben opgeleid in verschillende vormen van psychotherapie en lid van diverse specialistische verenigingen, zoals NIP, NVP, NVVP, NVGP, NVRG, Vereniging voor Pesso psychotherapie en Vereniging Balint Nederland. Ik ben ingeschreven in het BIG-register onder de beroepstitels GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut.

Mijn globale oriëntatie is persoonsgericht (psychodynamisch) en systeemgericht (partnerrelatie, gezin).
Voor verdere uitleg: zie Profiel. Ik geef supervisie en leertherapie aan (G)GZ-professionals en ik begeleid groepen huisartsen (Balint) en psychologen werkzaam in penitentiaire instellingen (Groepsdynamisch coachen). Daarnaast bied ik individuele coaching aan vanuit een groeps- en systeemgeoriënteerde visie.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bruine Drs G de in Noorderweg 44, Oosterbeek Gelderland 6861 XX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Oosterbeek Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosterbeek Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oosterbeek Gelderland, 6861 XX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825223]