Jansonius Belastingadviseurs BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Utrechtseweg 153 , 6862 AH Oosterbeek, Gelderland

E-mail

Over Jansonius Belastingadviseurs BV

BEDRIJVEN:

Geheel afgestemd op de individuele behoefte van de cliënt kunnen de volgende diensten geleverd worden:

Het voeren van een boekhouding, inclusief facturering, bankverkeer, debiteurenbeheer en jaarverslaglegging. Het digitaal verzorgen van aangiften omzetbelasting, loonheffing en vennootschapsbelasting. Communicatie met belastingdienst, verzekeringsmaatschappijen en kamers van koophandel. Advisering inzake personeelsbeleid, bedrijfsfinanciering, wijziging juridische structuur bedrijfsopvolging, verkoop. Accountantsverklaringen kunnen indien noodzakelijk worden verzorgd middels samenwerking met diverse accountantskantoren.

Tot de kring van circa 100 bedrijven behoort een bonte stoet ondernemers zoals decor- en interieurbouwbedrijven, exploitanten van jachthavens, fotojournalisten, bewindvoerders, artsen, architecten, pensioenvennootschappen, een filmdistributiebedrijf, grafisch ontwerpers, tekstschrijvers, theaterproducenten, trainingsacteurs, staalverwerkende bedrijven, facilitaire bedrijven voor de omroepen, schildersbedrijven, ICT engineers en zelfstandigen.

Indien u overweegt om cliënt te worden, maar eerst vrijblijvend een gesprek daarover wilt voeren, is dat mogelijk zonder dat u de kosten van een eerste gesprek in rekening worden gebracht.

PARTICULIEREN:

Het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting, indien nodig het indienen van bezwaarschriften en het voeren van procedures voor de rechtbank, het gerechtshof en de Hoge Raad.

Daarnaast kan al dan niet in samenspraak met het notariaat bijstand worden verleend op het gebied van successierecht.

Aangiften worden bij voorkeur in een persoonlijk onderhoud met de cliënt opgesteld waardoor de cliënt een direct zicht heeft op de werkzaamheden die verricht worden. Bijkomende voordelen van deze aanpak zijn een snelle afhandeling en het gevoel niet als fiscaal nummer te worden behandeld.

Voor cliënten die zich aan huis gebonden zien, behoort bezoek aan huis tot de mogelijkheden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jansonius Belastingadviseurs BV in Utrechtseweg 153, Oosterbeek Gelderland 6862 AH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Oosterbeek Gelderland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Oosterbeek Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Oosterbeek Gelderland, 6862 AH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816630]